Funktionelle løsninger, naturmaterialer og smart design til de miljøbevidste.

GRATIS LEVERING ved ordrer over 2000 DKK!

OBS! Leveringstider kan være længere på grund af længere produktionstider. For mere information om leveringstid for et specifikt produkt, kontakt os gerne via e-mail eller chat.

Velkommen til FutoNota!

Vil du have en harmonisk følelse i hjemmet? Vil du dekorere smart, pænt og miljøbevidst?

Vores indretningsbutik tilbyder komfortable futonmadrasser af de fineste naturmaterialer. Med os finder du smukke holdbare senge af massivt træ i minimalistisk stil, stilfulde og praktiske sovesofaer i dansk design samt hyggelige foldehylder, håndlavede tæpper og puder.

Vi ved, at for mange det kan være svært at vælge en futonmadras eller en seng online.

For de af jer, der er på udkig efter tips og råd, interiør løsninger og inspirerende ideer, har vi skrevet flere blogindlæg med detaljerede oplysninger og ekspertvurderinger om, hvordan man vælger en rigtig madras, en perfekt sovesofa, komfortable tekstil og tæpper.

Nyd vores interiørdesignblog og bliv inspireret!

VORES NYHEDER

Modular sofa VETSAK CORD VELOUR
2.625 DKK
Leveringstid: ca. 10 - 12 uger
CRIS bunk bed
4.290 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
STONE BLACK sengesæt
1.420 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
STONE BLACK STRIPES sengesæt
1.420 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
STONE COFFEE sengesæt
1.420 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
STONE DARK CHERRY RED sengesæt
1.420 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
STONE GRAY BLACK MELANGE sengesæt
1.420 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
STONE GREEN MOSS sengesæt
1.420 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
STONE MUSTARD sengesæt
1.420 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
STONE PUMPKIN sengesæt
1.420 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger

Hvorfor specialiserer vi os i futonmadrasser og funktionelle møbler?

Vi har altid haft interesse for japansk kultur og Wabi-Sabi filosofien, japansk harmonisk livsstil, japansk minimalistisk indretning med bomuld madrasser, lav futon senge, fine Shoji foldningsskærme og tatami måtter

Den største hemmelighed bag harmonisk og minimalistisk indretning er, at du dekorerer dit hjem i overensstemmelse med Zen-kulturens principper: fred og ro, harmoni, respekt for naturen og funktionalitet.

Vi følger denne filosofi og vælger holdbare senge, kommoder, hylder og garderobeskabe i massivt træ og futonmadrasser i naturlige materialer og opfordrer folk til at afstå fra kunstmaterialer og giftige madrassefyldninger med hensyn til sundhed og miljø.

Billige madrasser giver ikke tilstrækkelig støtte til ryggen, som kan forårsage søvnproblemer og rygsmerter. Futon madrasser er allergivenlige og sikre samt de fleste madrasser kan foldes sammen og dermed kan du spare på plads.

Funktionelle møbler kan være alt om kompakt levetid og smart pladsbesparende interiør løsninger. Sovesofaer kan bruges som en sofa på dagen og en permanent seng til hver nat. Foldende hylder kan blive et skrivebord og er slet ikke synlige, når de foldes. Smarte møbler giver dig frihed til at afspejle din personlighed, samtidig med at du undgår unødvendigt forbrug.

Ønsker du at vælge en perfekt sovesofa, en rigtig madras, find en drømmeseng eller møbler med et minimalistisk udtryk, der bringer den naturlige følelse til dit hjem, velkommen til vores verden af ​​harmoni!

Hvis du har et spørgsmål eller har brug for hjælp til at vælge en futonmadras, sengestel, sovesofa eller sengebord osv. tøv ikke med at kontakte os: info@futonota.dk

Vi kan godt lide når folk stiller spørgsmål!