Funktionelle løsninger, naturmaterialer og smart design til de miljøbevidste.

GRATIS LEVERING i Danmark for ordrer over 2000 DKK!

OBS! Leveringstider kan være længere på grund af længere produktionstider på grund af covid-19 pandemi. For mere information om leveringstid for et specifikt produkt, kontakt os gerne via e-mail eller chat.

Velkommen til FutoNota!

Ønsker du at skabe en følelse af harmoni i dit hjem? Ønsker du at dekorere smart, stilfuld og miljøbevidst?

Vores indretningsbutik tilbyder komfortable futonmadrasser af de fineste naturmaterialer. Hos os finder du smukke holdbare træsenge i minimalistisk stil, stilfulde og praktiske sovesofaer i dansk design samt hyggelige foldehylder, håndlavede tæpper og japanske skærme.

Vov at blive inspireret!

Vi ved, at for mange kan det være svært at vælge en futonmadras eller en seng online.

For dem af jer, der leder efter tip og råd, interiørdesignløsninger og inspirerende ideer, har vi skrevet flere blogindlæg med detaljerede oplysninger og eksperttips om, hvordan man vælger en rigtig madras, en perfekt sovesofa, komfortable tekstiler af høj kvalitet og håndlavede tæpper, osv.

Nyd vores interiørdesignblog og bliv inspireret!

VORES BESTSELLERE

14.499 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
13.999 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
8.995 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
4.199 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
9.999 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
2.999 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
4.999 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
5.499 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
3.999 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger

Hvorfor har vi specialiseret os i miljøvenlige og multifunktionelle møbler?

Vi har altid haft en interesse for japansk kultur og Wabi-Sabi-filosofien, den japanske harmoniske livsstil, japansk minimalistisk og praktisk indretning.

Den største hemmelighed bag harmonisk og minimalistisk indretning er, at du dekorere dit hjem efter principperne i Zen kultur: fred og ro, harmoni, respekt for naturen og funktionalitet.

Vi følger denne filosofi og vælger holdbare longlife møbler fra beviste producenter, der bekymrer sig om naturen og økologien og opfordrer folk til at afstå fra unødvendige møbler og giftige materialer med sundhed og miljø i tankerne.

Funktionelle møbler af høj kvalitet og smarte pladsbesparende interiørdesignløsninger kan hjælpe dig med at opbygge en rigtig kompakt bolig! Smarte møbler giver dig frihed til at udtrykke din personlighed og samtidig undgå unødvendig udmattelse.

Velkommen til vores verden af harmoni!

Hvis du har et spørgsmål eller har brug for hjælp, tøv ikke med at kontakte os.