Funktionelle løsninger, naturmaterialer og smart design til de miljøbevidste.

GRATIS LEVERING i Danmark for ordrer over 2000 DKK!

OBS! Leveringstider kan være længere på grund af længere produktionstider på grund af covid-19 pandemi. For mere information om leveringstid for et specifikt produkt, kontakt os gerne via e-mail eller chat.

Velkommen til FutoNota!

Ønsker du at skabe en følelse af harmoni i dit hjem? Ønsker du at dekorere smart, stilfuld og miljøbevidst?

Vores indretningsbutik tilbyder komfortable futonmadrasser af de fineste naturmaterialer. Hos os finder du smukke holdbare træsenge i minimalistisk stil, stilfulde og praktiske sovesofaer i dansk design samt hyggelige foldehylder, håndlavede tæpper og japanske skærme.

Vov at blive inspireret!

Vi ved, at for mange kan det være svært at vælge en futonmadras eller en seng online.

For dem af jer, der leder efter tip og råd, interiørdesignløsninger og inspirerende ideer, har vi skrevet flere blogindlæg med detaljerede oplysninger og eksperttips om, hvordan man vælger en rigtig madras, en perfekt sovesofa, komfortable tekstiler af høj kvalitet og håndlavede tæpper, osv.

Nyd vores interiørdesignblog og bliv inspireret!

VORES BESTSELLERE

10.090 DKK
Leveringstid: ca. 10-12 uger
3.690 DKK
Leveringstid: ca. 14-16 uger
4.290 DKK
Leveringstid: ca. 14-16 uger
5.250 DKK
Leveringstid: ca. 4-6 uger
5.390 DKK
Leveringstid: ca. 6-8 uger
9.350 DKK
Leveringstid: ca. 6-8 uger
6.070 DKK
Leveringstid: ca. 6-8 uger
5.690 DKK
Leveringstid: ca. 6-8 uger
6.070 DKK
Leveringstid: ca. 6-8 uger

Hvorfor specialiserer vi os i futonmadrasser og funktionelle møbler?

Vi har altid haft interesse for japansk kultur og Wabi-Sabi filosofien, japansk harmonisk livsstil, japansk minimalistisk indretning med bomuld madrasser, lav futon senge, fine Shoji foldningsskærme og tatami måtter

Den største hemmelighed bag harmonisk og minimalistisk indretning er, at du dekorerer dit hjem i overensstemmelse med Zen-kulturens principper: fred og ro, harmoni, respekt for naturen og funktionalitet.

Vi følger denne filosofi og vælger holdbare senge, kommoder, hylder og garderobeskabe i massivt træ og futonmadrasser i naturlige materialer og opfordrer folk til at afstå fra kunstmaterialer og giftige madrassefyldninger med hensyn til sundhed og miljø.

Billige madrasser giver ikke tilstrækkelig støtte til ryggen, som kan forårsage søvnproblemer og rygsmerter. Futon madrasser er allergivenlige og sikre samt de fleste madrasser kan foldes sammen og dermed kan du spare på plads.

Funktionelle møbler kan være alt om kompakt levetid og smart pladsbesparende interiør løsninger. Sovesofaer kan bruges som en sofa på dagen og en permanent seng til hver nat. Foldende hylder kan blive et skrivebord og er slet ikke synlige, når de foldes. Smarte møbler giver dig frihed til at afspejle din personlighed, samtidig med at du undgår unødvendigt forbrug.

Ønsker du at vælge en perfekt sovesofa, en rigtig madras, find en drømmeseng eller møbler med et minimalistisk udtryk, der bringer den naturlige følelse til dit hjem, velkommen til vores verden af ​​harmoni!

Hvis du har et spørgsmål eller har brug for hjælp, tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan godt lide når folk stiller spørgsmål!